Het spreekwoordenfeestje

OpDrift geeft weer een feest! Als jullie de vuurproef van de tentamenweek hebben doorstaan, kunnen jullie vrijdagavond naar Aperitivo komen om alle studiedruk weg te dansen en al je stufi over de balk te smijten. Maak je borst maar nat, want het belooft weer prachtig te worden! Gooi je huis overhoop, koop alle winkels leeg en verkleed je als jouw meest favoriete spreekwoord, want aan de veren herkent men de vogel! Om te zorgen dat je niet van een koude kermis thuis komt, zorg er voor dat je wat centjes meeneemt voor de entree aan de deur. En zoals altijd: hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus neem al je vrienden mee! Voor iedereen die maar met een hal…f oog gelezen heeft, dit is de belangrijkste informatie:

Waar: Aperitivo

Wanneer: vrijdag 6 februari

Tijd: 23:00 – 04:00

Entree SvH-leden: €3,-

Entree niet SvH-leden: €5,-

We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 6 februari en voor nu: succes met de tentamens!