Lidmaatschap

We hopen dat iedereen lid wordt van de studievereniging, want door je lidmaatschap maak je de activiteiten mede mogelijk! Als lid van de SvH krijg je korting op allerlei activiteiten.

De ledencontributie bedraagt 30,- voor respectievelijk je bachelor of master. Je kan heel het jaar lid worden van de studievereniging. Je wordt lid nadat je de 30,- euro hebt betaald aan het SvH-bestuur. Dit kan zowel cash, als via een overboeking. Voor het cash geld kun je een van de bestuursleden aanschieten op de gang.

Als bewijs van je lidmaatschap krijg je een sticker die je op je collegekaart kunt plakken. Neem dit lidmaatschapsbewijs altijd mee naar SvH-activiteiten; zo kun je aantonen dat je lid bent.

Lid worden?

Schrijf je nu in via dit formulier! (ook als je wil verlengen)

Wil je via overboeking betalen? Maak dan (na het invullen van bovenstaande formulier) 30 euro over met de volgende gegevens:

Rekeningnummer: NL60 INGB 0009 4291 83
t.n.v. ‘Studievereniging voor Humanistiek -SVH-‘
o.v.v. “Ledencontributie + voor- & achternaam”.