Het SvH-bestuur

Hé liefste Humanistiekelingen!

Het is tijd voor een voorstelronde. Van links naar rechts: Joop van Wijnen, Fenna van Dijk en Sophie Bekkers. Joop van Wijnen de voorzitter, Fenna van Dijk is de PR-manager/secretaris en Sophie Bekkers is de penningmeester.

Het bestuur van de SvH houdt zich bezig met de organisatorische kant van de commissies, de duurzaamheid van de SvH en het faciliteren van nieuwe initiatieven.

Wij kijken ernaar uit ons samen met de commissies en de leden in te zetten voor de vereniging! Wij staan altijd klaar voor nieuwe vormen van samenwerking.

Benader ons dus gerust met alle wilde ideeën die opborrelen! Dit kan door ons een mail te sturen (svh@uvh.nl), ons aan te spreken in de gangen van de UvH, binnen te lopen tijdens koffiemomenten of door een briefje in de postbus te gooien.