UvH Trui Kopen

Bestel hier de enige echte UvH-trui!

De trui is in twee kleuren verkrijgbaar. Een okergele trui met blauwe opdruk en een donkerblauwe trui met gele opdruk. De maat opties zijn: XS, S, M, L, XL. De trui bedraagt €21,55. Op de voorkant van deze fanstastische trui is het UvH logo te bewonderen. Op de achterkant staat het gewonnen ontwerp van de UvH ontwerpwedstrijd, gemaakt door Bob Verhoeven.

Door middel van het invullen van de onderstaande link kun je de trui bestellen.

Je kunt het geld overmaken naar onze rekening
NL60 INGB 0009 4291 83
t.n.v. ‘Studievereniging voor Humanistiek -SVH-
o.v.v. Trui,  Voornaam + Achternaam

Om te zorgen dat er geen truien in de kast blijven liggen werken we met een inschrijflink. Dit betekent dat we de truien pas vanaf een bepaald aantal kunnen bestellen. Het kan dus zijn dat je eventjes moet wachten op deze fantastische trui zodat we genoeg inschrijvingen hebben en we weer een bestelling kunnen plaatsten.

Als je vragen hebt over het bestellen van de truien, mail naar svh@uvh.nl