Bestuursupdate

Lieve leden,

Al een aantal keer hebben wij te horen gekregen dat we een beetje onzichtbaar zijn geworden. Niemand lijkt meer precies te weten wat het bestuur nu precies doet of waar het bestuur voor dient. Het enige idee dat mensen bij het SVH-bestuur hebben is vergaderen, vergaderen en nog eens vergaderen. Nu vergaderen we best wel veel, maar natuurlijk is het niet het enige wat we doen (gelukkig). De SvH heeft niet voor niets een bestuur, daarom hebben we besloten jullie wat meer op de hoogte te houden en wat vaker te vertellen waar we mee bezig zijn. En dat mag ik doen, wat ik stiekem best wel leuk vind 🙂
Dus, vandaag, de eerste officiële bestuursupdate!

Afgelopen woensdag hebben we voor de verandering vergaderd op de zesde van het nieuwe gemeentehuis in een hele chille lounge bank. We zijn op zoek naar een sponsor die ons extra geld wil geven, zodat de commissies nog meer te besteden hebben. Dat is iets waar ik als penningmeester natuurlijk meteen aan denk bij wat een bestuur doet. Het verdelen van geld onder commissies en dit in de gaten houden zodat ze activiteiten kunnen organiseren. Op dit moment ben ik druk bezig met het mailen van bedrijven die de vereniging wat extra’s kunnen bieden. Natuurlijk zijn geldzaken niet het enige waar het bestuur mee bezig is en over vergadert. De DIES komt steeds dichter bij en zoals jullie misschien wel weten is het bestuur verantwoordelijk voor de organisatie hiervan. Er moeten (duurzame) truien komen en een spetterend programma. Dit jaar zullen we samen met Opdrift iets organiseren voor zowel alle studenten als het personeel, wat we nog even als verrassing willen houden (Safe the date: 15 feb). Verder hebben we nagepraat over de ALV, nagedacht over de komende commissie activiteit en nog wat andere zaken als de website, teksten voor de zindroom vanuit IHEYO contacten, etc.

Dit was mijn update voor deze keer. De volgende zal pas na de vakantie komen dus ik wens jullie, namens het hele bestuur, een heerlijke kerst en een fantastische jaarwisseling!
Liefs Sara