De wereld kan wel wat GB gebruiken


Woensdag 17 februari is er een nieuwe bijeenkomst van Humanistiek Fabriek!
Hierbij nog wat meer informatie over het programma:

In het eerste deel van de bijeenkomst vertellen Gijs en Annemiek over hun ervaringen, en vragen we hen het hemd van het lijf over hun zoektocht naar werk, hun vernieuwende aanbod (van begeleiding aan huis en een ‘roze salon’ tot runningtherapie en tekstanalyse), en welke kansen zij zien voor nieuwe begeleiders.

In het tweede deel van de bijeenkomst gaan we zelf aan de slag. Met de ervaringsdeskundigen en elkaar denken we na over nieuwe werkvelden en begeleidingsvormen, en over de vraag hoe we ons met onze eigen passies en kwaliteiten kunnen onderscheiden als begeleider. We wisselen ideeën uit en verzamelen tips voor de moderne gb’er, En daarna gaan we natuurlijk, vol van nieuwe inspiratie, gezellig borrelen.

Of je nu aan het begin van je studie staat en je wil oriënteren, aan het eind en wil sparren over je ideeën, of ergens in het midden en gewoon nieuwsgierig bent: alle belangstellenden zijn welkom! Meld je aan met een mailtje naar humanistiekfabriek@uvh.nl, en tot woensdag!
Voor meer informatie: zie de SvH agenda


Je kan ook in het rechtermenu met je Facebook-account inloggen in plaats van een nieuwe account aan te maken als je een comment wilt achterlaten.

Een reactie plaatsen