Eenmalig vrijwilligerswerk met Uitzinnig

image-106413 Op dinsdag 10 december willen wij al  in de kerstgedachte komen met een dagje vrijwilligerswerk voor mensen die het iets minder hebben dan wij.

In samenwerking met stichting Present, een organisatie die vrijwilligers aan klussen koppelt, hebben wij twee klussen georganiseerd. Je kan kiezen uit: een middag helpen bij een woon/zorgcentrum en ouderen te laten genieten OF helpen klussen bij een gezin dat het hard nodig heeft. Wij zullen in 2 groepjes van maximaal 10 man deze klussen op het zelfde moment doen.

Om je op te geven hoef je niet een super klussen of een fantastische entertainer te zijn. Met twee linker handen kan je ook goed helpen, daar zorgen wij voor! Geef je dus samen met je vrienden op, om de sfeer het leukst te maken. We gaan met fiets en bus naar de plekken, die binnen Utrecht zullen zijn. En vrijgevig zijn is hierbij helemaal gratis.
Geïnteresseerd? Geef je dan op door een mail te sturen naar uitzinnig@uvh.nl

Wij hopen dat jullie ons graag helpen met helpen!

Waar: verzamelen bij de UvH
Wanneer: 10 december van 12:30-17:00