Filmavond ‘La Grande Bellezza’


Beste studenten,

De dagen zijn kort, de nachten koud: OpDrift gaat op 8 december proberen een lichtpuntje te creëren in deze duisternis, met ‘De Grote Schoonheid’.

Hoofdpersoon Jep Gambardella komt op de vooravond van zijn vijfenzestigste verjaardag tot het inzicht dat zijn leven in een roes aan hem voorbij is gegaan. Met Rome, de stad van de eeuwige liefde, als achtergrond, probeert hij de decadentie te ontstijgen om schoonheid te vinden. Met een Oscar voor beste buitenlandse film, fantastische beelden en talloze verwijzingen naar o.a. Fellini en Céline heeft regisseur Sorrentino een meesterwerk geproduceerd. La Grande Bellezza: een film over zingeving tussen de chaos van het hedonisme door.

De film begint om 18.30 in lokaal 1.15: wees iets eerder aanwezig opdat we op tijd kunnen beginnen. Er is naderhand tijd ingepland om de film na te bespreken. Versnaperingen zijn aanwezig, evenals drinken, vergeet hier geen contant geld voor mee te nemen! Er is geen sprake van entree kosten bij deze avond.

We zien jullie graag de achtste om iets voor half zeven verschijnen!

Groet,

OpDrift


Je kan ook in het rechtermenu met je Facebook-account inloggen in plaats van een nieuwe account aan te maken als je een comment wilt achterlaten.

Een reactie plaatsen