Fotografieworkshop: de ander als anderDe ander als ander ontmoeten en dat vast leggen in een beeld, daar gaat deze workshop om.

 

Fotografie is een krachtig middel om iemand te portreteren. In deze workshop kom je er achter dat portretfotografie ook een manier is om mensen op een bijzondere manier te ontmoeten. De workshop gaat dus meer over het contact met de ander als ander dan om de technische kant van portretfotografie.
Je gaat dus ook echt het contact aan, en wel met “de vreemdeling op straat”. Die mevrouw die haar hondje aankleedt, de norskijkende man die naar zijn werk gaat, de zwerver die net iets uit de prullebak vist, een bondgeklede dame op middelbare leeftijd, een echte Uteregter of het meest normale meisje dat je tegenkomt maar waar een heel verhaal achter blijk te zitten. Mensen die je op straat tegen komt, die je interressant vind maar nooit te spreken krijgt.

 

Zelf ik heb ik ervaren hoe inspirerend het kan zijn om juist op deze mensen af te stappen, ze te ontmoeten en te fotograveren. Bijzondere mensen, bijzondere gesprekken en bijzondere foto’s; kortom ik heb een bijzondere ervaring over gehouden aan deze workshop en deze wil ik graag delen.

 

De workshop is ervaringsgericht dus neem een camera mee! Dit hoeft geen goede te zijn, een camera op een telefoon is voldoende. Het is spannend om “vreemden” aan te spreken en te fotograveren … daag je zelf uit om uit je comfort zone te gaan!

 

Fotografieworkshop: de ander als ander
12 maart 2015

16:30 – 18:30

UvH; lokaal word nader bepaald

Gratis

Er zal drinken en lekker zijn (gratis voor SvH-leden)  en er kan wat nageborreld worden

 

Tot dan!

Uitzinnig


Je kan ook in het rechtermenu met je Facebook-account inloggen in plaats van een nieuwe account aan te maken als je een comment wilt achterlaten.

Een reactie plaatsen