Het letter P feest

Zoals het ons allen betaamt, zitten we nu nog braaf met de neus in de boeken ter voorbereiding van de aankomende tentamenweek, maar niet voor lang meer… OpDrift komt namelijk met haar eerste feest van het collegejaar: “Het letter P Feest”.Ter ere van het einde van de tentamenweek geeft OpDrift traditioneel een grote fuif om knallend de periode af te sluiten. Deze periode zal geen uitzondering zijn. Iedereen die in is voor een drankje, een dansje, een praatje of anderszins sociale activiteiten: voel je geroepen om vrijdag 14 november met ons mee te feesten!Het thema van ons eerste ATP (After Tentamen Party) is: DE LETTER P. Alles met de letter P kan een inspiratie vormen voor jouw unieke outfit. Denk aan: paard, priester, paling, pinguin, poker, piraat, plakband, pleepapier en ga zo maar door. Er zal dit feest een speciale prijs worden uitgereikt aan degene die de meest originele outfit van de avond heeft aangetrokken! Dus doe je best, want wie wil nou niet een Opdrift verrassingspakket winnen?!Voor de algemene informatie:
Datum: vrijdag 14 november 2014
Tijd: 22:00 tot 04:00
Locatie: Woolloomooloo
Prijs SvH leden: €3,00
Prijs niet-SvH leden: €5,00Kaartjes kunnen aan de deur gekocht worden. Er zal naast de kaartverkoop voor het feest ook de gelegenheid zijn je per direct in te schrijven voor de SvH. Heb je het nu zo druk met leren dat je geen tijd hebt om langs 0.40 te gaan, kun je €10,00 meenemen naar het feest, om zo alsnog lid te worden. Als je op het feest je gegevens invult, krijg je gelijk de korting op je kaartje.

Nodig al je vrienden, familie, huisgenoten en geheime liefdes uit om te vieren dat de eerste tentamenweek er weer op zit en join ons in Woolloomooloo!
Voor nu nog even succes met de tentamens en tot de 14e!