Lachyoga

Wil je leren lachen zonder reden? En ook nog eens heel veel plezier hebben? Lachyoga maakt je blij, ontspant en is goed voor je gezondheid. In de workshop leer je hoe je meer kan lachen in je dagelijks leven. We doen speelse oefeningen en een lachmeditatie, onder leiding van lachyogadocente Els van de Schoot. Meer info: www.totlachs.nl

Deze workshop valt op donderdag 26 februari . Het begint om half 8 en duurt tot 9 uur. Er is plek voor 15 studenten en daarbij geldt: vol=vol.Leden van de SvH kunnen gratis deelnemen aan de workshop (met een sticker op de collegekaart). Niet leden betalen 5 euro. Lid worden van de Studievereniging voor Humanistiek is altijd mogelijk via www.svhumanistiek.nl/lidworden.

Lach jij mee?
Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretaris@svhumanistiek.nl. Vergeet geen matje of handdoek mee te nemen naar de workshop!