Maaltijd VeganChallenge en filmvertoning Vegucated

De SvH en VeganChallenge Presenteren op donderdag 31 oktober:

Filmvertoning Vegucated en daaraan vooraf een lekkere maaltijd!

Ter ere van de start van de VeganChallenge op 1 november organiseert het team van VeganChallenge samen met de SvH een vertoning van de komische educatieve documentaire Vegucated. Vooraf zal er een plantaardige curry met couscous en salade, en bananenbrownie toe, worden geserveerd. Na de film is er ruimte voor discussie.

In de Amerikaanse documentaire Vegucated worden drie mensen gevolgd die besluiten om zes weken veganistisch te gaan leven. De keuze voor zes weken veganistisch leven begint vanuit gezondheidsredenen, maar al snel komen ook de verborgen kanten van de veenindustrie naar boven. Maar blijven de nieuwe overtuigingen ook overeind staan wanneer zij op weerstand stuiten?

De maaltijd begint om 18:00 uur. Let op: alle 20 plekken voor het eten zijn inmiddels bezet. Je kunt je dus niet meer aanmelden voor het eten. Het eten is gratis voor SvH-leden op vertoon van je lidmaatschapssticker, niet-leden betalen 2,50 die zij op de avond zelf contact kunnen voldoen.

De film begint om 19:00 uur in lokaal 1.22 . Reserveren voor de film is niet verplicht. Na de film is er ruimte om je mening over de film te delen en met elkaar in gesprek te gaan over de film en de VeganChallenge.

P.S. de film heeft alleen Engelse ondertiteling.VeganChallenge Vegucated