Op zoek naar nieuwe commissieleden


Heb jij altijd al eens willen werken in de moestuin? Heb jij wel eens gedacht aan het organiseren van een optreden? Of wil je graag een filmavond hosten? Het kan allemaal. Voor volgend jaar zoekt de Studievereniging voor Humanistiek (SvH) voor haar commissies nieuwe leden. De commissies zijn:

Zindroom: het universiteitsblad. Voor als je van schrijven, vormgeven of redactiewerk houdt.

 

OpDrift: de organisatie die o.a. de feestjes, het kerstdiner en het introkamp organiseert.   

 

Groene Humanistiek: voor als je groene vingers hebt. Help mee in de moestuin of met het organiseren van duurzame lezingen of de kledingruil.

 

Humanistiek Fabriek: vind je arbeidsmarktoriëntatie belangrijk? Dan is de Humanistiek Fabriek wat voor jou. Door het organiseren van lezingen en workshops help jij de humanistici van de toekomst. 

 

Levenskunst: hou je van muziek of toneel? Kijk dan eens of je kan helpen met het organiseren van de activiteiten van Levenskunst. 

 

Uitzinnig: helpen om daadwerkelijk het veld in te gaan doe je bij het Uitzinnig. Je organiseert bijvoorbeeld excursies naar een TBS kliniek of defensie. 

Lijkt één van deze commissies je wat of wil je dit graag in goede banen leiden als bestuurslid, kom dan langs op 4 of 6 mei tussen 12:00 en 16:00 in de SvH kamer (0.40). 

Je kan ook in het rechtermenu met je Facebook-account inloggen in plaats van een nieuwe account aan te maken als je een comment wilt achterlaten.

Een reactie plaatsen