Poezie/muziekoptreden Levensdroom


Wegens 1e editie plezier en succes vervolgd! kom je mee? Heyhey!

Hou je net als wij van poëzie, spoken word en muziek die hun grenzen opzoeken op het podium? Dan heten wij jullie welkom in cafe Averechts op donderdagavond 12 juni. In dit gezellige, door vrijwilligers bezette bruine cafe wordt de 2e edtie van Levensdroom gehouden. Geboren uit de samenwerking tussen de UvH tijdschriftcommissie zindroom en muziek & toneel commissie Levenskunst, is Levensdroom het fenomeen dat ontstaat wanneer woordkunst en muziek elkaar opzoeken, met elkaar in discussie gaan en elkaar prikkelen nieuwe richtingen in te slaan. Zonder elkaar uit het oog te verliezen. De zelfgeschreven teksten en eigen muzikale composities, waar sinds dit jaar subtiele elektronische soundscapes en grooves ook deel van uit zijn gaan maken, worden raamwerken waarbinnen ruimte overblijft voor improvisatie, spontaniteit, en de heerlijk gemaakte fout op precies het juiste moment.

Misschien wordt het een avontuurlijke avond. Kom het zien als je wil.

Heyhey! Waar kan ik dit gaan zien?

Op donderdagavond om 21.00 in Cafe Averechts (hier te vinden) te Utrecht (vlakbij de Ekko). Gratis entree, neem je vrienden en vriendinnen mee.


Je kan ook in het rechtermenu met je Facebook-account inloggen in plaats van een nieuwe account aan te maken als je een comment wilt achterlaten.

Een reactie plaatsen