SvH lid van IHEYO

WP_20151101_002Alweer een krappe maand geleden landen wij op Schiphol, voldaan en heel erg moe. In het laatste weekend van oktober is de SvH in Oslo lid geworden van IHEYO, de jongerenorganisatie van de IHEU, de internationale humanistische netwerkorganisatie. Van deze koepelorganisatie is bijvoorbeeld de UVH lid maar ook het HV. Wij zijn lid geworden om meer te kunnen bieden aan onze leden maar ook omdat humanisme buiten onze universiteit meer een gezicht te geven in bijvoorbeeld de Zindroom. Maar er is meer, er zijn tientallen organisaties verbonden aan IHEYO die samen vele duizenden leden hebben, ons humanistische netwerk is hiermee dus in een klap flink uitgebreid. De voordelen hiervan zijn onder andere:

• Contacten over de hele wereld: Ga je naar Kenia, Italië of Brussel en wil je in contact komen met de plaatselijke humanisten? Ons netwerk is opeens wereldwijd.
  • Veel organisaties organiseren activiteiten voor internationale deelnemers interessant voor iedereen die met gelijkgestemde over de grens in aanraking wil komen.
  • Als volledig lid van de organisatie kan je ook deelnemen in het bestuur of in de commissies van IHEYO. Wil je je CV bijschaven dan is dit een unieke kans!
  • Bijdrages van humanisten buiten onze universiteit aan de Zindroom.
  • Wil je zelf wat organiseren voor humanisten over de grens? Ook dat kan. Kom eens met ons kletsen in 0.40.