SvH presenteert: zommerhitte festival!


Het SvH Festival komt er aan! Dit jaar is het geen gewone barbecue, maar pakken we uit met workshops, lezingen en muziek! De hele dag zal er op de UvH van alles te doen zijn wat je vrij kan bezoeken. De barbecue gaat rond de klok van 5 aan om met zijn allen het jaar feestelijk af te sluiten. Nadat we onze buikjes hebben rondgegeten, zullen we de feestvreugde verplaatsen naar Unitas waar een schuimend feestje ons staat te wachten…

De kaartjes voor dit meest gewilde festival zijn te krijgen via onderstaande link:

http://goo.gl/forms/bRThg4JrBkO9uJZl1

Je schrijft je daar in en maakt vervolgens geld over naar de SvH, onder vermelding van het soort kaartje en je naam. Na inschrijving gaan wij ervan uit dat je komt en ben je verplicht te betalen, tenzij je tijdig afzegt. Tijdig betekent uiterlijk 28 juni via een mail naar opdrift@uvh.nl.

Alle belangrijke informatie op een rijtje:
Wat: FESTIVAL
Waar: UvH + Unitas
Prijs Festival SvH: €10
Prijs Festival niet-SvH: €12
Prijs Feest SvH: €3
Prijs Feest niet-SvH: €5

Voor het feest is het ook mogelijk om aan de deur nog een kaartje te kopen.

De line-up van alle verschillende workshops, lezingen en muziek volgt later in dit evenement. Dus: nodig al je vrienden uit en kom met ons dit prachtige Humanistiek jaar afsluiten in stijl!


Je kan ook in het rechtermenu met je Facebook-account inloggen in plaats van een nieuwe account aan te maken als je een comment wilt achterlaten.

Een reactie plaatsen