Vraag maar raak met Renee Kelder


In mei 2014 verscheen het boek ‘De parttime-junkie’ van Humanistiek-studente Renee Kelder. Zij heeft een boek geschreven over haar drugsverslaving en hoe zij deze jarenlang verborgen wist te houden voor iedereen. Renee zat onder andere aan tafel bij Pauw en Witteman en Spuiten en Slikken om te vertellen over haar boek en haar vorige leven als parttime-junkie. Over het boek: ‘De parttime-junkie’, het debuterende schrijversbestaan en drugs.

Ook bij ons op de UvH wilde ze hier graag over komen vertellen. Daarnaast wordt je naar aanleiding van prikkelende stellingen uitgedaagd om na te denken over de rol die drugs spelen in jouw leven.

Lijkt dit je interessant? Kom dan om 15.30 uur naar ’Vraag maar raak met Renee Kelder’ en vraag haar het hemd van het lijf. Na afloop zal er een borrel zijn in de kantine. Deze middag is gratis dus schrijf je snel in door een mail te sturen naar uitzinnig@uvh.nl.

Wij hopen jullie daar te zien!


Je kan ook in het rechtermenu met je Facebook-account inloggen in plaats van een nieuwe account aan te maken als je een comment wilt achterlaten.

Een reactie plaatsen