InDialoog

Indialoog & AAV

Ook zo verliefd op de AAV-lijn die de studie Humanistiek te bieden heeft? Bij InDialoog hopen we de vaardigheden die je leert tijdens AAV verder uit te diepen, te verkennen en ermee te oefenen. Wij faciliteren dit leerproces met activiteiten die de verschillende AAV-practica combineren.

Bijvoorbeeld: oefenen met gespreksvaardigheden en -technieken, reflecteren op je eigen waarden en handelen, het toepassen van vaardigheden in groepsverband en zelfs het presenteren van jezelf als humanisticus-in-wording.

Verbinding

In dialoog op zoek gaan naar verbinding met jezelf, de ander en de omgeving. Dat is de kern van deze commissie. In dialoog schuilt niet alleen het luisteren naar de ander, maar ook het luisteren naar jezelf: een leerproces dat deze commissie op een luchtige, toegankelijke wijze wilt faciliteren. Verken hoe je je tot verbinding kan verhouden, en leer wat dit concreet belicht in jouw studentenleven.

Binnen de commissie

Goed om te weten: anders dan andere commissies zijn wij niet op zoek naar mensen die in omsloten functies meedenken, maar zijn wij vooral heel blij met vrijblijvende enthousiastelingen! Dus heb je bindingsangst en geen zin je volledig te wijden aan een commissie? Geen nood, sluit aan wanneer je (creatieve) geest zich geroepen voelt en je zin hebt mee te denken, en anders doe je dat lekker niet. Voel je je aangetrokken tot secretaris-in-wording, social-media-fanaticus of penningmeester-to-be? Ook dan ben je bij ons uiteraard meer dan welkom.

Lijkt het je leuk het (existentiële) gesprek helpen te stimuleren? Schuif aan op je digitale stoel bij ons in Teams of stuur een supervrijblijvend mailtje.

De leden

  • Tesse Reversma