Zindroom


Vier keer per jaar wordt er een nieuw nummer van de Zindroom, hét universiteitsblad van de UvH, uitgebracht. Met bloed, zweet en tranen gaan onderstaande redactieleden tot het uiterste om van elke Zindroom-editie een betere te maken. Dat doen we niet alleen! Samen met jou maken we er iets moois van. Immers, zonder jullie inbreng geen Zindroom! Het hele jaar door staan we te popelen om stukken van jou te mogen ontvangen.

Heb je een voorstel, gekke of grappige quote van een leraar, strip, interview, column, haiku, gedicht, artikel of iets anders? Stuur het naar zindroom@uvh.nl!

De redactie:

Charlotte Geelen – Voorzitter/Taalredacteur
Ik ben voorzitter én eindredacteur van de Zindroom. Dat houdt in dat ik de spelling- en grammatica van de ingezonden stukken check en met ijzeren hand de redactie regeer. Hiernaast volg ik een cursus tot professional organizer, om mezelf te ontdoen van het overbodige en anderen hier ook mee te helpen.

Hans Ernsten – Secretaris
Masterstudent Humanistiek. Studeerde ooit al iets in Wageningen. Faciliteert en helpt de voorzitter met alle taken.

Willem Hopmans Eijkman – Vormgever
Volledig gericht op het uiterlijk van de Zindroom.

Alba van de Weem – PR/Algemeen Redactielid
Ik houd jullie op de hoogte van het thema en de deadlines (inderdaad, de Zindroom heeft ook deadlines, ieuw). Ik zal het uiteraard laten weten wanneer de nieuwste editie van de Zindroom het eerste daglicht heeft gezien!

Fenna G.J. van Dijk – Algemeen Redactielid
Ik schrijf met liefde feministische betogen voor de Zindroom en ben altijd in voor een discussie (of dialoog, het blijft uiteraard de UvH). Soms schrijf ik ook over de binnenwereld en emoties. Niet te vaak.

Lianne Rietdijk – Algemeen Redactielid

Bram Hart – Algemeen Redactielid

Linde van Thes – Algemeen Redactielid