Over de SvH

De SvH is de studievereniging van de Universiteit voor Humanistiek.

De studievereniging organiseert via haar commissies activiteiten voor alle studenten van de opleidingen Humanistiek en Zorgethiek en Beleid. We organiseren borrels, aftertentamenfeestjes, ons eigen universiteitsblad, toneellessen, podcasts, muziekoptredens, uitjes, lezingen, een liftwedstrijd en studiereizen. We hopen dat iedereen op de UvH lid wordt van de studentenvereniging! Klik hier om te lezen hoe je lid kunt worden!

De SvH helpt ook bij het opzetten en uitvoeren van je eigen wensen. Wil je bijvoorbeeld een leesclub opzetten, een debatgroep starten of bijeenkomsten organiseren over een onderwerp dat je aan het hart gaat? Het kan allemaal. Je kunt hiervoor een van de bestuursleden aanspreken, e-mailen, langskomen op de tijden dat we in de kamer van de studievereniging zitten, of natuurlijk gebruikmaken van de mogelijkheden die deze site biedt.