OpDrift


Wij zijn de activiteitencommissie van de Universiteit voor Humanistiek die zich richt op activiteiten die niet direct een studie-gerelateerd karakter hebben (de feesten, diners en weekendjes weg). Onze activiteiten zijn gericht op het sociale aspect van het studentenleven en daarmee op het bevorderen van het gemeenschapsgevoel binnen de UVH. De activiteiten lopen erg uiteen, waardoor er voor verschillende mensen ook verschillende dingen te doen zijn. Door corona zijn wij nu vooral online evenementen aan het organiseren. Maar wanneer wij weer fysiek bij elkaar kunnen komen, hebben we de leukste activiteiten. Zo organiseren wij het jaarlijkse introductiekamp voor eerstejaars studenten, een kerstdiner waar bij kaarslicht bijzondere gesprekken gevoerd kunnen worden, na iedere tentamenweek een heel leuk feestje, maar ook de maandelijkse borrels vallen binnen ons organisatiepakket.

Naast deze jaarlijkse evenementen, willen we ook graag vanuit studenten horen waar vraag naar is. Wij als commissie zijn er vooral voor jullie, dus we staan open voor input en ideeën. Heb je een toffe film gezien en wil je hier een filmavond met debat over organiseren of ben je gek op spelletjes en heb je altijd al eens een 5 uur durend spel voor 15 mensen willen organiseren, klop dan vooral bij ons aan!

OpDrift staat voor gezelligheid. Onze vergaderingen eindigen bijna altijd in een leuke avond met bier en vrienden, maar ook binnen de gehele universiteit leer je door alle activiteiten veel mensen kennen. Naast gezelligheid staat deze commissie ook voor keihard werken. Zo krijgen we het ieder jaar weer voor elkaar om tijdens het kerstdiner voor honderd man te koken. Denk jij nu, daar wil ik bij horen? Stuur ons dan een mailtje op onderstaand e-mailadres!

Contact: opdrift@uvh.nl