Humanistiek over de grens

De wereld wordt steeds kleiner. Wat een paar dagen geleden nog aan de andere kant van de wereld was, zat vanochtend in je ontbijtsmoothie. Ver weg en dichtbij raken steeds meer op elkaar betrokken, wat we met een chique woord globalisering noemen. Als aankomende humanistici kunnen we daarbij niet achterblijven als we van blijvende waarde willen zijn: we moeten ook over de grens denken!

Wat kun je met Humanistiek over de grens?  Hierover gaat de aankomende bijeenkomst van de HumanistiekFabriek op vrijdag 27 februari. Wat kun je doen in het buitenland tijdens de studie? En wat kun je doen na de studie, zowel werkend in Nederland als werkend in het buitenland?

Drie inspirerende sprekers zullen ons over hun ervaringen vertellen: Caroline Suranksy (Kosmopolis Instituut, Summer School i.s.m. HIVOS), Ianthe Schouten (stage en afstudeerscriptie in India, gewerkt als trainer in Kenya) en Janne Geurts (consultant maatschappelijk verantwoord ondernemen en social enterprise trainer in Cambridge, UK).

De bijeenkomst start weer om 15.30 op de UvH en duurt tot 17.30 met aansluitend een borrel. Aanmelden is gewenst, maar laatbeslissers zijn aan de deur ook welkom!

 

Tot dan,

Karlijn, Anna, Annelieke en Mira.​

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *