Presenteren & taalvaardigheden

Bij deze willen we jullie graag uitnodigen voor de zesde bijeenkomst van de HumanistiekFabriek 2014-2015 Presenteren & Taalvaardigheid! De bijeenkomst is  vrijdag 24 april van 15.30 tot 17.30 uur. Aansluitend is er een borrel.

In je studie en werk is taal je voornaamste instrument. En de drager van het instrument ben jijzelf. Binnen de studie en als aankomend humanisticus sta je waarschijnlijk regelmatig voor een groep: bijvoorbeeld wanneer je een presentatie geeft, een referaat houdt of een bezinningsbijeenkomst begeleidt. Hoe houdt je een goed verhaal voor een groep en wat kun je met taal? In deze workshop leer je aan de hand van prachtige teksten van Shakepeare en andere grote toneeldichters je techniek te verbeteren en je taalgevoel te verdiepen.

De workshop wordt gegeven door Boris van der Ham, afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht, voormalig Kamerlid en thans voorzitter van het Humanistisch Verbond. Over het belang van ’theater’  en ‘waarachtigheid’ schreef hij vorig jaar het boek ‘De Koning Kun Je Niet Spelen’. Voor meer informatie zie: www.borisvanderham.nl

Ga aan de slag met je vaardigheden in presenteren en taal. Laat je verrassen, inspireren en prikkelen door de mooiste teksten uit de wereldgeschiedenis, en leer ze uit te spreken!

Meld je aan door een email te sturen naar humanistiekfabriek@gmail.com
Fijn als je je aanmeldt, maar laatbeslissers zijn ter plekke ook nog welkom.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *