Kennismakingsavond Levenskunst toneel

Eindelijk is het weer zo ver, levenskunst toneel gaat weer van start! Op 14 oktober om 19:00 zal de kennismakingsavond plaats vinden. Op deze avond kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de regisseurs en hun manier van werken en met de medespelers.

Voor de mensen die levenskunst toneel al kennen: dit jaar wordt het een beetje anders. We werken nu met twee regisseurs die om en om de avond leiden, deze zijn: Bertram van Alphen en Maarten van den Berg. Bertram van Alphen zal aan theatervaardigheden werken en Maarten van den Berg aan improvisatievaardigheden. Kortom: je kan alle kanten op, kan heel veel leren en het is ontzettend leuk.

Je kan namelijk zelf ideeën, teksten en liederen aandragen om mee aan de slag te gaan of je gewoon laten meevoeren in de ideeën van Bertram en Maarten. Om aan toneel mee te doen heb je geen ervaring, ideeën of talent nodig, alleen enthousiasme en zin om met een groep mensen op speelse wijze vaardigheden van theater en improvisatie eigen te maken.

Toneel zal plaats vinden op elke donderdag van 19:00-21:00 tot midden maart. In maart zal er een presentatie zijn van de verworven vaardigheden, dit kan een stuk tekst zijn, een liedje, improvisatie enz.

Als je besluit mee te doen heb je wekelijks les en betaal je 100 euro contributie. (de mogelijkheid bestaat om dit in termijnen te voldoen)
Maar nogmaals: de avond is geheel vrijblijvend dus schroom vooral niet om te komen kijken! Je hebt sowieso een avond speelplezier!

Wat : Kennismakingsavond levenskunst toneel
Wanneer: 14 Oktober 19:00
Waar: UvH 0.22
Wat kost het: gratis, besluit je erbij te gaan kost dit €100,-

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *