Adopteer een bètastudent!

Adopteer een bètastudent!
De ontwikkelingen in de ICT hebben veel invloed op ons bestaan. Maar wat vind je daar eigenlijk van? Want zo’n smartphone is hartstikke handig, maar wat gebeurt er met alle data die over ons verzameld wordt? En in hoeverre bepalen grote bedrijven als Google ons leven, wat we doen en hoe we denken? En hoe vrij ben je om niet meer mee te doen? Kan dat wel? Kortom: Stuurt de technologie ons, of sturen wij de technologie? Tijdens Wereldhumanismedag op 21 juni in de Philharmonie in Haarlem zijn er diverse lezingen en workshops over dit thema. En jij kunt er gratis bij zijn! Tenminste, als je samen met een bètastudent gaat. De eerste vijftien UvH-studenten die zich via svh@uvh.nl opgeven en een bètastudent (aantoonbaar) meenemen krijgen hun eigen entreebewijs en dat van hun introducee gratis.

iHumanfestival tijdens wereldhumanismedag
Laat je inspireren door Shots of Awe en ga in gesprek de maker van de filmpjes, futurist en filmmaker Jason Silva. Bekijk de indrukwekkende documentaire ‘Drone’. Woon de live opnames van het Filosofisch Kwintet bij. Laat je verrassen door de praktijk. Over chatten om eenzaamheid te bestrijden of de rol van nieuwe media bij democratisering in ontwikkelingslanden. Ga zelf aan de slag en ontdek nieuwe manieren om ICT te gebruiken en je creativiteit te stimuleren (ook als je geen computerprogrammeur bent!). Kom luisteren naar de prachtige songs van singer-songwriters Aniek Maren en Maame Joses. Kijk voor meer informatie op www.human.nl/wereldhumanismedag

Op het iHuman Festival op Wereldhumanismedag 21 juni in theater de Philharmonie in Haarlem ontdek je méér over ICT. Niet over de laatste gadgets, maar juist hoe je er vanuit je eigen levensvisie mee om wilt gaan.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *