Masterclass Mediation

Uitzinnig heeft een bijzondere activiteit op het programma staan!

Op maandag 16 februari om 17.00 (tot 21.00) zal de masterclass mediation plaatsvinden op de UvH!

Deze masterclass biedt de kans om kennis te maken met mediation, of je kennis hiervan te verdiepen en ook om te oefenen met (conflict)bemiddeling! Er zal zowel ruimte zijn voor theorie als voor het zelf in groepjes aan de slag gaan met casussen, waarop ook feedback wordt gegeven.

Mediation vormt een hele mooie aanvulling op de AAV-vakken uit de bachelor, maar ook op de begeleidingsvakken uit de master.

Deze masterclass wordt gegeven door mediation experts Cinta Depondt en Annemarie Sweeris. Cinta is programmaleider Oost-Europa en Eurazië bij vredesorganisatie PAX. In haar werk heeft ze veel te maken met bemiddeling tussen conflicterende partijen. Zoals ze zelf zegt werkt ze vanuit menselijke waardigheid en verantwoordelijkheid om tot oplossingen te komen. Annemarie is mediator en senior beleidsmedewerker bij PAX. Ook Annemarie heeft veel ervaring met het faciliteren van dialogen tussen conflicterende partijen in vooral Centraal Afrika en de Balkan. Sinds kort werkt zij ook als mediator in Nederland, bijvoorbeeld als buurtbemiddelaar.

Cinta en Annemarie hebben aangeboden deze masterclass vrijwillig te geven! Wel vragen wij alle deelnemers om een kleine bijdrage te geven (denk aan 5 euro) voor PAX.
Voor meer informatie over PAX: http://www.paxvoorvrede.nl/

Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan door op deze mail te reageren!

Hopelijk tot de 16e!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *