Zindroom

Vier keer per jaar wordt er een nieuw nummer van de Zindroom, hét universiteitsblad van de UvH, uitgebracht. Met bloed, zweet en tranen gaan onderstaande redactieleden tot het uiterste om van elke Zindroom-editie een betere te maken. Dat doen we niet alleen! Samen met jou maken we er iets moois van. Immers, zonder jullie inbreng geen Zindroom! Het hele jaar door staan we te popelen om stukken van jou te mogen ontvangen. Heb je een voorstel, gekke of grappige quote van een leraar, strip, interview, column, artikel of iets anders? Stuur het naar zindroom@uvh.nl!

We hebben ook een website waar we regelmatig leuke artikelen plaatsen! Interesse? Bezoek dan: zindroom.svhumanistiek.nl.

De redactie:

Jeroen Fierens – Voorzitter & vormgever
Met ijzeren hand regeer ik over de Zindroomredactie. Daarnaast hou ik me vooral met het uiterlijk van de Zindroom bezig, wat mij tot een erg oppervlakkig en inhoudsloos persoon maakt.

Daniëlle Drenth – Columniste
Schrijft elk nummer vol plezier een column en is niet vies van een interview hier en daar.

Roel van der Veen – PR
Ik houd jullie op de hoogte van het thema en de deadlines (inderdaad, de Zindroom heeft ook deadlines voor jullie). Ik zal het uiteraard laten weten wanneer de nieuwste editie van de Zindroom het eerste daglicht heeft gezien! Daarnaast stel ik voor elke editie een rubriek samen met de titel “Roel’s verzameling creatieve schrijfsels en poëzie” waarin ik iets poëtisch op papier zet, schrijfsels verzamel van andere UVH’ers en poëzie uit literatuur zoek.

Rong Zwemmer – Kerstman
Niet vanwege mijn voorkomen, maar vanwege mijn taak: ik ga voor de Zindroom bij de Uvh’er thuis langs. Want hoe kan de zeldzame kleurenpagina nu beter stralen dan met een kleurrijk persoon in een kleurrijke kamer met daarbij een kleurrijk verhaal? Ik arriveer jolig en met chocolade. Ho ho ho tot de volgende Zindroom!

Charlotte Lammertsma – Taalnazi (eindredacteur)
Ik ben de taalnazi a.k.a. eindredacteur van de Zindroom. Dat houdt in dat ik de spelling- en grammaticacheck van het blad doe, meedenk over de inhoud van het blad en daarnaast elk nummer een rubriek genaamd “Charlotte ontdekt de wereld” schrijf waarin ik vertel over ongewone ervaringen. Ik zit in het eerste jaar van de bachelor Humanistiek en ben daarnaast actief bij Levenskunst Muziek, UNESCO, NJR, Unitas S.R., Pepperminds en het Apostolische Genootschap. Ook doe ik een aantal projecten, waaronder eentje om jong en oud te verbinden.

Sanne Parqui – Maatschappelijk Geëngageerde Zeikpiloot
Sanne Parqui is een 21-jarige UvH studente en voltijds dwarsligger, die naast een hoop bekritiseren en koppig zijn in haar vrije tijd ook poging doet tot vrijetijdsbesteding. In het verleden heeft dat vorm gekregen als roeien, ouwehoeren en wereldleidster worden, heden ten daags betreft het hardlopen, pilates en braaf zijn, en ze houdt haar hart vast voor wat de toekomst brengen zal.